zondag, april 21, 2024
HomeKnokke-HeistEen Spectaculaire Groei en Innovatie vanuit Knokke-Heist

Een Spectaculaire Groei en Innovatie vanuit Knokke-Heist

In minder dan een decennium heeft de HR-dienstverlener Besox, gevestigd in Knokke-Heist, een opmerkelijke expansie doorgemaakt. Wat begon met een omzet van 1,8 miljoen euro en één kantoor, is nu uitgegroeid tot een bedrijf met een omzet van 8,1 miljoen euro, acht kantoren en een toename van medewerkers van 17 naar 67. Deze groei wordt toegeschreven aan de bedrijfscultuur waarin werknemers zich gewaardeerd voelen, wat direct een positief effect heeft op de klanttevredenheid, zoals CEO Christophe Morbee benadrukt in De Tijd.

Besox onderscheidt zich door zijn proactieve aanpak in personeelsbeleid, waarbij korte communicatielijnen met klanten worden gewaarborgd en het welzijn van werknemers vooropstaat. Dit beleid zorgt ervoor dat zelfs tijdens uitdagingen, zoals zwangerschapsverloven, de dienstverlening aan klanten ononderbroken blijft.

Onder leiding van Morbee, een ultraloper en de derde generatie aan het roer van dit familiebedrijf, zet Besox zijn groeitraject voort met een blik op mogelijke uitbreiding naar Nederland. Het bedrijf biedt een breed scala aan diensten aan, van payrollbeheer en juridisch advies tot verzekeringen en financieel advies, ondersteund door de nieuwste technologische oplossingen voor een persoonlijke en proactieve service.

Met de introductie van tools zoals Fiscalo en de Besox HR Analytics-tool, illustreert Besox zijn inzet voor innovatie. Fiscalo stelt bedrijfsleiders en boekhouders in staat hun loon fiscaal te optimaliseren, terwijl de HR Analytics-tool klanten directe toegang geeft tot essentiële HR-gegevens, wat een primeur is in de sector.

Besox staat symbool voor de kracht van een bedrijfscultuur die het welzijn van werknemers centraal stelt en de continue zoektocht naar innovatie om de dienstverlening te verbeteren. Deze aanpak heeft niet alleen geleid tot substantiële groei, maar ook tot een versterking van de relatie met klanten en een positieve impact op de lokale economie van Knokke-Heist en daarbuiten.

We halen enkele interessante topics aan die voor u interessant en voordelig kunnen zijn. U kan zich gratis inschrijven voor meerdere Besox webinars komende week. 

Wanneer, wie en wat?

  • 25/3 – 11u-12u: Strobbo (Personeelsplanning & tijdsregistratie) – Besox (Horeca: arbeidsduur en overuren)
  • 26/3 – 11u-12u: LIZY (Tweedehands leasing) – Besox (Fiscaliteit bedrijfswagens & laadpalen)
  • 26/3 – 13u-15u: Mediwe (Controlearts) – Besox (Nieuwe regels samenloop jaarlijkse vakantie en ziekte. Nieuwe verrekening regels jaarlijkse vakantie en nieuwe regels inzake overdracht jaarlijkse vakantie.
  • 27/3 – 11u-12u: Payflip (Cafetariaplan) – Besox (Mobiliteitsbudget)
  • 28/3 – 11u-12u: Monizze (Cheques) – Besox (Innovatie- & winstpremie, relance overuren en cao90)
  • 28/3 – 14u-15u: JOULE (Bedrijfsfietsen) – Besox (Voordeel alle aard, fietsvergoeding)

Bent u niet beschikbaar op een bovenstaand tijdstip? Geen probleem, u kan na registratie de opname bekijken wanneer u dat wil.  Schrijf je HIER in!