Home Knokke-Heist Een voetbalfeest op het strand van Knokke-Heist

Een voetbalfeest op het strand van Knokke-Heist

0
4997
(C) Genix
  •  

Onze gemeente staat op het punt een uniekvoetbalfestiviteit te huisvesten met de introductie van het EK-dorp, KH Summercamp. Dit evenement, specifiek ontworpen voor supporters van de Rode Duivels, biedt een schitterende mix van sport, ontspanning en gemeenschapszin. Van 17 juni tot maximaal 14 juli 2024 transformeert het evenementenstrand in een bruisend hart van voetbalenthousiasme, waar fans in een sfeer van kameraadschap de Europese voetbalkampioenschappen kunnen beleven.

Programma van de wedstrijden

De speeldata die fans met rode cirkel in hun agenda moeten markeren zijn als volgt:

  • 17 juni 2024, 18u: België vs. Slovakije
  • 22 juni 2024, 21u: België vs. Roemenië
  • 26 juni 2024, 18u: de tegenstander van België staat nog ter bevestiging, afhankelijk van de resultaten na 26 maart.

Op wedstrijddagen die om 18u aanvangen, opent het EK-dorp twee uur voor de start van de match, om 16u, en sluit om 22u. Voor de wedstrijden die om 21u beginnen, is het dorp toegankelijk vanaf 18u tot middernacht.

Een sfeer van samenhorigheid en feest

Het EK-summercamp in Knokke Heist is meer dan alleen een locatie om voetbal te kijken. Het is een plek waar fans samen kunnen komen om te genieten van een goed getapt biertje, heerlijke braadworsten en natuurlijk de wedstrijden van de Rode Duivels op een groot scherm. Deze combinatie van elementen belooft een ongeëvenaarde ervaring waarbij de passie voor voetbal en het genot van samen zijn hand in hand gaan.

Doe mee aan de feestvreugde

Dit is een uitgelezen kans om deel te nemen aan een uniek evenement waarbij de Belgische driekleur in ere wordt gehouden. Fans worden aangemoedigd om in hun beste geel, rood en zwarte outfits te verschijnen en hun steun voor de Rode Duivels luidkeels te betuigen. Het KH Summercamp biedt een perfecte setting om in het hart van de actie te zijn en samen met medesupporters een onvergetelijk EK te beleven.

Praktische informatie

De toegang tot het EK-dorp is kosteloos, maar voor wie zeker wil zijn van een plekje, is het aan te raden om vooraf te registreren via de officiële website van het evenement.

Mis deze unieke kans niet om samen met andere fans de Rode Duivels aan te moedigen en een deel van de voetbalgeschiedenis te worden in Knokke-Heist. Het belooft een onvergetelijke ervaring te worden, gevuld met spanning, vreugde en ongekend plezier. Kom en laat je hart voor voetbal spreken op het KH Summercamp tijdens het Europees Kampioenschap van 2024!

NO COMMENTS