zondag, april 14, 2024
HomeFotoreportageGeweldige Paas grabbel Belevenis voor Kinderen in de tuin van CC Scharpoord

Geweldige Paas grabbel Belevenis voor Kinderen in de tuin van CC Scharpoord

Op 30 maart 2024 bundelden de Jeugdraad en de Gezinsbond opnieuw de krachten voor een onvergetelijke Paas grabbel in de tuinen van CC Scharpoord. De activiteit, specifiek gericht op kinderen, bood een middag vol plezier, creativiteit, en avontuur, beginnend om 14u.

Vrolijke Activiteiten en Creatieve Workshops

Kinderen werden verwelkomd met een scala aan activiteiten, met als hoogtepunt de animatie door de paashazen en een knutselworkshop. Deze initiatieven zorgden voor een interactieve en vrolijke omgeving, waarbij de kleintjes hun creativiteit de vrije loop konden laten gaan.

Het Hoogtepunt: Een Feestelijke Paasgrabbel

Na de animatie en de workshops begon het meest verwachte moment: de paasgrabbel. In een avontuurlijke zoektocht, geleid door de paashazen, speurden de kinderen de tuin af naar verstopte paaseieren en andere lekkernijen. Deze spannende activiteit beloofde niet alleen een feest voor de smaakpapillen maar ook een heerlijk avontuur voor de jonge deelnemers.

Een Dag om Niet te Missen

Deze paasgrabbel stond garant voor een middag gevuld met vreugde, verrassingen, en vooral veel paasplezier. De organisatie benadrukte het belang van samenkomen, het delen van vreugde en het creëren van onvergetelijke herinneringen voor de kinderen en hun gezinnen.

De Paas grabbel was een hartverwarmend evenement dat jong en oud bij elkaar bracht in de geest van de paasviering. Een herinnering die nog lang gekoesterd zal worden door alle aanwezigen.

DSC_0000
Foto’s door Alain Donvez