zondag, april 14, 2024
HomeKnokke-HeistGravin Maritza Betoverend Meesterwerk van Emmerich Kálmán in CC Scharpoord

Gravin Maritza Betoverend Meesterwerk van Emmerich Kálmán in CC Scharpoord

Knokke-Heist viert muzikaal erfgoed met een glansrijk gouden jubileum

Ter ere van het 50-jarig jubileum presenteert het Vlaams Muziek Theater met trots de onsterfelijke operette Gravin Maritza, een parel uit het repertoire van de vermaarde Hongaarse componist Emmerich Kálmán. Dit sprankelende evenement vindt plaats op zaterdag 6 april 2024 om 20 uur in CC Scharpoord, Knokke-Heist, en is een uitgelezen kans voor elke operetteliefhebber om getuige te zijn van een productie die de rijke muzikale traditie viert.

Een Hongaarse Romance met een Tijdloze Aantrekkingskracht

De operette onthult het meeslepende verhaal van Gravin Maritza, een adellijke dame belast met het behoud van haar erfgoed in het licht van financiële nood. Haar hartstochtelijke reis leidt haar van een gearrangeerd huwelijk naar ware liefde, in de armen van Tassilo, een man met een verborgen verleden. Dit romantische avontuur, verweven met opzwepende dansnummers en onvergetelijke melodieën, belooft een avond vol emotie en schoonheid.

Een Schitterende Productie in het Nederlands

Voor het eerst gezongen in het Nederlands, brengt deze uitvoering van Gravin Maritza de operette dichter bij huis. De voorstelling, die belooft een weelderig visueel spektakel te zijn, wordt ondersteund door voortreffelijke solisten, adembenemende decors en prachtige kostuums die de grandeur van het gouden jubileum weerspiegelen.

Emmerich Kálmán: Een Pilaar van de Weense Operette

Emmerich Kálmán, een icoon van het Zilveren Tijdperk van de Weense operette, blijft betoveren met zijn werken zoals Gravin Maritza, Die Csárdásfürstin en Die Zirkusprinzessin. Zijn muziek, die rijk is aan Hongaarse volksinvloeden, blijft een bron van inspiratie en vermaak voor generaties.

Een Uitnodiging aan Alle Cultuurliefhebbers

Met een toegangsprijs van slechts €23 biedt dit evenement een onmisbare ervaring voor zowel de fervente operetteliefhebber als de nieuwkomer in de wereld van de klassieke muziek. We nodigen iedereen uit om deel te nemen aan deze viering van muziek, verhaal en traditie.

Dit evenement is niet alleen een eerbetoon aan Emmerich Kálmán en zijn onvergetelijke bijdrage aan de muziekwereld maar ook een getuigenis van de tijdloze charme van de operette. Bereid je voor op een avond die het hart raakt en de ziel verrijkt in CC Scharpoord, Knokke-Heist.

Reserveer nu uw plaatsen voor een avond gevuld met muziek, romantiek, en een vleugje Hongaarse charme. Bestel jouw ticket