zondag, april 21, 2024
HomeKnokke-HeistOntmoet Toni Coppers in Knokke-Heist: Een Unieke Kans voor Thrillerliefhebbers

Ontmoet Toni Coppers in Knokke-Heist: Een Unieke Kans voor Thrillerliefhebbers

Woensdag 3 april 2024 is een bijzondere dag voor thrillerfans in Knokke-Heist. De Standaard Boekhandel, gelegen aan de Lippenslaan 86, opent haar deuren voor een exclusieve ontmoeting met Toni Coppers, de gerenommeerde auteur van de Alex Berger-reeks. Van 11 tot 12.30 uur krijgen lezers de kans om de man achter de fascinerende verhalen persoonlijk te ontmoeten.

Toni Coppers, bekend van zijn veelgeprezen carrière als thrillerauteur, begon zijn professionele pad als radioproducer en reisjournalist. Sinds 2020 heeft hij zich echter vastberaden in de literaire wereld van Vlaanderen gevestigd, met name door zijn boeken over de eigenzinnige privédetective Alex Berger. Deze boekenreeks heeft niet alleen de harten van vele lezers veroverd, maar heeft ook Coppers’ reputatie als meesterverteller bevestigd.

De aanleiding voor dit niet te missen evenement is de lancering van Roofdier, het nieuwste boek in de Alex Berger-serie. Dit biedt een unieke gelegenheid om dieper in te gaan op de werelden die Coppers creëert en de geest die deze boeiende verhalen tot leven wekt.

Een Moment van Ontspanning en Literaire Verrijking

Bezoekers kunnen niet alleen in gesprek gaan met Toni Coppers, maar ook genieten van een glaasje bubbels in een gezellige sfeer. Dit evenement is een uitgelezen kans voor iedereen die gepassioneerd is door spannende literatuur om dieper in te duiken in de wereld van misdaad en mysterie.

De Standaard Boekhandel Knokke-Heist nodigt enthousiaste lezers en fans van het eerste uur uit om deze unieke kans niet te laten schieten. Ontdek het nieuwste meesterwerk van Toni Coppers en laat je meeslepen door de intrigerende avonturen van Alex Berger.

Voor meer informatie over het evenement of om je aanwezigheid te bevestigen, kun je contact opnemen met zaakvoerder Daan Van der Sluys via 050 60 39 31 of per e-mail op sb.knokkeheist@standaardboekhandel.be.