zondag, april 21, 2024
HomeKnokke-HeistPaashaas Trakteert in Oxfam Tweedehands Knokke-Heist!

Paashaas Trakteert in Oxfam Tweedehands Knokke-Heist!

Vrijdag 29 maart, van 16u tot 17u, verwelkomt Oxfam Tweedehands op het Gemeenteplein 4 in Knokke-Heist een zeer speciale gast: de paashaas! Iedere bezoeker wordt verrast met een overheerlijke traktatie. Dit unieke moment biedt ook de perfecte gelegenheid om de winkel te verkennen, waar je een schat aan tweedehands kledij, brocante, boeken, dvd’s, cd’s, en lp’s vindt, allemaal tegen zeer vriendelijke prijzen.

Een Wereld van Goedheid

Elke aankoop draagt bij aan een nobel doel: de ondersteuning van mensen uit conflictgebieden en boeren uit ontwikkelingslanden. Deze laatsten krijgen dankzij jou de kans om hun producten in België te verkopen. De kracht achter de winkel? Een toegewijd team van 25 vrijwilligers, allen gedreven door de missie om de wereld een stukje beter te maken.

Jouw Bijdrage Maakt een Verschil

Heb je thuis spullen liggen die je niet meer gebruikt? Denk aan kleding, brocante, boeken, dvd’s, en lp’s; je kunt ze allemaal doneren aan de winkel. Jouw bijdragen zijn van harte welkom op woensdag en zaterdag van 10u tot 16u en op donderdag en vrijdag van 14u tot 17u.

Word Deel van Ons Team

Zoek je naar een zinvolle invulling van je vrije tijd? Kom dan langs bij Oxfam Tweedehands en maak kennis met ons team. Als vrijwilliger kun je echt een verschil maken, ongeacht je interesses of vaardigheden.