zaterdag, april 27, 2024
HomeKnokke-HeistRKFC Onderuit tegen Dessel Sport: 3-1 Verlies Ondanks Eerste Helft Voorsprong

RKFC Onderuit tegen Dessel Sport: 3-1 Verlies Ondanks Eerste Helft Voorsprong

In het Armand Melisstadion beleefde RKFC een uitdagende avond die resulteerde in een 3-1 nederlaag tegen Dessel Sport. De avond begon hoopvol voor RKFC, waarbij ze, ondanks een stroeve aanvang van de match, de leiding namen door een doelpunt van Jens Naessens. Dit doelpunt kwam na een handsbal van Dessel, waarna Naessens koelbloedig de penalty benutte en RKFC op voorsprong zette. Met deze voorsprong trokken ze ook de rust in.

De tweede helft van de wedstrijd vertelde echter een ander verhaal. Binnen een tijdspanne van drie minuten veranderde de score van 0-1 naar 2-1 in het voordeel van Dessel Sport, en RKFC vond geen antwoord op deze ommekeer. Uiteindelijk wist Dessel Sport hun voorsprong verder uit te breiden met nog een doelpunt, waarmee de eindstand op 3-1 werd bevestigd. Dit verlies betekende het einde van een positieve reeks voor RKFC, maar de ploeg krijgt aanstaande woensdag direct een nieuwe kans om deze teleurstelling achter zich te laten. Dan staan ze tegenover Sint-Eloois-Winkel Sport, de West-Vlaamse buren, in een wedstrijd die RKFC mogelijk kan gebruiken om een nieuwe reeks overwinningen in te zetten.