zondag, april 14, 2024
HomeCultuurSwing de Pan uit met Disco Swing Lessen in Cultuurcentrum Scharpoord

Swing de Pan uit met Disco Swing Lessen in Cultuurcentrum Scharpoord

Dansliefhebbers, verenigt u! Cultuurcentrum Scharpoord biedt een sprankelende cursus aan voor iedereen die de disco swing – de meest toegankelijke en veelzijdige swingvorm – wil leren. Op vijf vrijdagen: 17 en 24 november en 1, 8 en 15 december 2023, van 15.00 tot 16.00 uur, kunnen deelnemers hun swingvaardigheden aanscherpen.

De disco swing, bekend om zijn makkelijke en aanstekelijke ritme, staat open voor dansers van alle leeftijden en vereist geen specifieke danservaring. Of u nu swingt op de hits van Barry White of de aanstekelijke tonen van Gloria Gaynor, deze cursus belooft een uur vol plezier en beweging op klassieke discomuziek.

Uniek aan deze cursus is de open benadering van dansparen. Het is niet noodzakelijk om je als traditioneel dame-heer paar in te schrijven; twee dames of twee heren kunnen net zo goed samen de dansvloer op. Het enige wat je nodig hebt, is een danspartner om mee te swingen.

Voor een toegangsprijs van slechts € 50 krijgen deelnemers vijf sessies, met een cursuscode 23ECU92, om de basis van disco swing te beheersen. Deze cursus is een uitstekende gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten, je dansskills te verbeteren en te genieten van de tijdloze sfeer van disco.

Mis deze kans niet om de disco swing te beleven en zorg dat je erbij bent in Cultuurcentrum Scharpoord. Schrijf je snel in, want de plaatsen zijn beperkt!