zondag, april 14, 2024
HomeUncategorizedDigitale schilderkunst: Ontdek je creativiteit met Hugo Tassignon

Digitale schilderkunst: Ontdek je creativiteit met Hugo Tassignon

Leer de kunst van digitaal schilderen in 10 weken

Ben jij gepassioneerd door schilderen en heb je altijd al willen ontdekken hoe je jouw artistieke vaardigheden kunt uitbreiden naar het digitale domein? Vanaf dinsdag 6 februari 2024 bieden wij jou de unieke kans om deel te nemen aan een workshop digitaal schilderen, onder leiding van de ervaren docent Hugo Tassignon.

Wat kun je verwachten van deze workshop?

Lesprogramma

De cursus, die 10 weken duurt, biedt een uitgebreide introductie in de wereld van digitaal schilderen. Elke dinsdag van 13.30 tot 17.30 uur dompel je jezelf onder in de digitale schilderkunst. Hugo Tassignon, een expert op het gebied van digitaal schilderen, zal je begeleiden vanaf de eerste schets tot aan de voltooide illustratie. Door middel van zijn deskundige instructies leer je alle stappen kennen die nodig zijn om een digitaal kunstwerk te creëren.

Gebruik van Technologie

In deze cursus maak je gebruik van ‘Sketchbook’, een gratis en hoogwaardig programma speciaal ontwikkeld voor digitale kunstenaars. Sketchbook biedt een breed scala aan mogelijkheden voor digitaal tekenen, schilderen en schetsen. Je werkt met een tablet en een drukgevoelige pen, wat zorgt voor een natuurlijke en intuïtieve ervaring, vergelijkbaar met traditioneel schilderen.

Vereisten

Om deel te nemen aan deze cursus is het belangrijk dat je beschikt over een smartphone en een tablet met touchscreen. Ervaring met deze apparaten is een pre, zodat je je volledig kunt concentreren op het leren van de digitale schildertechnieken.

Waarom deze cursus?

  • Ontwikkel nieuwe vaardigheden: Deze workshop biedt een uitstekende kans om je artistieke vaardigheden uit te breiden naar het digitale vlak.
  • Persoonlijke begeleiding: Hugo Tassignon staat bekend om zijn persoonlijke aanpak en diepgaande kennis van digitale kunst.
  • Toegankelijk en gebruiksvriendelijk: Sketchbook is een toegankelijk programma dat ideaal is voor zowel beginners als gevorderden in de digitale kunst.

Kosten

De prijs voor deze uitgebreide cursus bedraagt slechts € 30 voor 10 sessies, een ongeëvenaarde prijs voor een dergelijke uitgebreide training in digitale schilderkunst.

Mis deze kans niet!

Grijp de kans om jouw creativiteit en schildervaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Schrijf je nu in voor deze inspirerende en educatieve workshop!