vrijdag, februari 23, 2024
HomekneistitvOok nationale CD&V gezichten steunen #voorkh project in Knokke-Heist

Ook nationale CD&V gezichten steunen #voorkh project in Knokke-Heist

Op de recente, sfeervolle bijeenkomst bij Garage Louagie in Knokke-Heist, bracht de jaarlijkse Krokusdrink van CD&V lokale leden, sympathisanten, en geïnteresseerden samen. Dit evenement, gekenmerkt door een sterke geest van samenhorigheid, bood een platform voor ontmoetingen tussen burgers en enkele van de meest invloedrijke figuren binnen de partij en haar kartelpartner N-VA.

Een Ontmoetingsplek voor Politieke Grootheden

De Gastenlijst

De Krokusdrink trok niet alleen lokale leden aan, maar verwelkomde ook prominente politieke figuren. Onder hen bevonden zich oud-voorzitters Wouter Beke en Joachim Coens, evenals Vlaams Vicepresident Hilde Crevits, die hun steun en verbondenheid met de lokale afdeling en #voorkh kwamen tonen. De aanwezigheid van deze vooraanstaande politici onderstreepte het belang van het evenement binnen de politieke gemeenschap van Knokke-Heist.

De Rol van de Kartelpartner

Opvallend was ook de deelname van kartelpartner N-VA, vertegenwoordigd door Vlaams Volksvertegenwoordiger en N-VA Fractieleider in de gemeenteraad, Cathy Coudyser. Haar aanwezigheid bevestigde de positieve samenwerkingsgeest tussen CD&V en N-VA op lokaal niveau, een samenwerking die essentieel is voor het bevorderen van gemeenschappelijke doelen binnen de de gemeente met het oog op de komende gemeenteraadsverkiezingen.