dinsdag, april 16, 2024
HomeKnokke-HeistThe Smiles Opent met Hartverwarmende Gift voor Jongeren van de Kleine Dennen

The Smiles Opent met Hartverwarmende Gift voor Jongeren van de Kleine Dennen

In het hart van Knokke-Heist, aan de sprankelende oevers van Duinenwater, opende in januari 2024 een uniek nieuw concept: The Smiles. Deze entertainmentgalerij belooft niet alleen een toevluchtsoord te zijn voor plezier en cultuur voor zowel bewoners als bezoekers van de gemeente, maar ook een baken van hoop voor de kwetsbare jeugd van de regio.

The Smiles heeft sinds de opening al snel de harten van de lokale gemeenschap veroverd, niet alleen door haar unieke aanbod maar ook door haar diepgaande maatschappelijke betrokkenheid. Tijdens een exclusieve opening op 2 februari heeft The Smiles, in plaats van de gebruikelijke openingsgeschenken, giften verzameld voor Kleine Dennen, een voorziening die zich inzet voor kinderen en jongeren die zich in verontrustende levenssituaties bevinden.

Het initiatief heeft een indrukwekkende som van 7530 euro opgeleverd, een bedrag dat integraal zal worden besteed aan het inrichten van de zogenaamde groeistudio’s binnen Kleine Dennen. Deze studio’s zijn ontworpen als een belangrijke tussenstap voor de jongeren, die hen voorbereidt op een toekomst van zelfstandig wonen, na hun tijd binnen de leefgroepen.

Dit gebaar van The Smiles benadrukt de kracht van lokale solidariteit en het belang van gemeenschapssteun voor jongeren die de overgang naar zelfstandigheid maken. Zowel de jongeren als de medewerkers van Kleine Dennen hebben hun diepe dankbaarheid uitgesproken voor deze genereuze gift, die een directe positieve impact zal hebben op hun levens en ontwikkeling.

The Smiles staat nu niet alleen bekend als een centrum van entertainment en plezier, maar ook als een voorbeeld van maatschappelijke verantwoordelijkheid en betrokkenheid bij de toekomst van de jongeren in Knokke-Heist. Dit initiatief illustreert hoe lokale ondernemingen een leidende rol kunnen spelen in het ondersteunen en versterken van hun gemeenschappen, een boodschap die hopelijk vele anderen zal inspireren.