dinsdag, april 16, 2024
HomeDammeZomerpret in Damme: Ontdek Activiteiten voor Kinderen, Tieners en Gezinnen!

Zomerpret in Damme: Ontdek Activiteiten voor Kinderen, Tieners en Gezinnen!

De zomer staat voor de deur, en Damme transformeert wederom in dé plek voor verrijkende, avontuurlijke en gezellige activiteiten voor kinderen, tieners en gezinnen. Met een aanbod dat varieert van creatieve workshops en energieke sportkampen tot culturele uitstappen en speelse speelpleinwerking, biedt Damme voor iedereen wat wils.

Ontdek ons Zomerinspiratie-aanbod:

  • Voor de Kleintjes en Tieners: Zet je schrap voor een zomer vol ontdekking en plezier. Kies uit een breed scala aan kampen en workshops die speciaal zijn ontworpen om te inspireren, te leren en vooral veel plezier te hebben.
  • Voor het Gezin: Plan die onvergetelijke familie-uitstap met onze selectie aan activiteiten. Of je nu de voorkeur geeft aan een culturele verkenning of een dag vol actie, in Damme vind je de perfecte activiteit om samen te genieten.

Voeg Jouw Activiteit Toe:

Heb je zelf een activiteit gepland deze zomer? Laat de gemeenschap van Damme weten wat je in petto hebt door je evenement toe te voegen aan de UiTkalender met het label ‘vakantieaanbod’ en de juiste leeftijdsgroep. Het is gemakkelijk, snel, en je bereikt er direct de juiste doelgroep mee.

Bezoek onze website op damme.be/vakantieaanbod voor meer informatie en om het volledige aanbod te ontdekken. Maak van deze zomer een avontuurlijke, leerrijke en onvergetelijke tijd voor jou en je gezin in het hart van Damme!