vrijdag, februari 23, 2024
HomeCultuurOntdek de Magie van Woorden: Poëzieworkshop in Bib Scharpoord

Ontdek de Magie van Woorden: Poëzieworkshop in Bib Scharpoord

Op donderdag 25 januari 2024 verandert Bib Scharpoord in een creatief toevluchtsoord voor poëzieliefhebbers. Om 13.30 uur start hier een unieke workshop knipselpoëzie, geleid door Ann-Eline van Lettergekletter. Deze bijeenkomst belooft een middag vol creatieve ontdekkingen te worden, waarin deelnemers worden uitgenodigd om te spelen met woorden en beelden.

Tijdens deze workshop zullen de deelnemers de kunst van knipselpoëzie verkennen, een vorm waarin woorden en zinnen uit diverse teksten worden geknipt en samengevoegd tot nieuwe, poëtische creaties. Het is een kans om te experimenteren met taal, klanken, en beelden, en om jezelf te verliezen in de schoonheid van samengestelde verhalen.

Wat deze workshop bijzonder maakt, is de nadruk op het proces van creatie en experimentatie. Ervaring in poëzie is niet nodig; iedereen met een interesse in taal en creativiteit is welkom. Onder de deskundige begeleiding van Ann-Eline wordt de deelnemers geleerd hoe zij met eenvoudige middelen – een schaar en wat tijdschriften – poëtische werelden kunnen scheppen.

Voor slechts € 3,50 biedt deze workshop een kans om te ontspannen en te genieten van de creatieve rust. Het is een uitnodiging om even te pauzeren, de alledaagse hectiek achter je te laten en je onder te dompelen in de kalmerende wereld van de poëzie. Inschrijvingen zijn mogelijk aan het onthaal van CC Scharpoord of telefonisch via 050 630 430.

Dit evenement is meer dan alleen een workshop; het is een uitnodiging om deel te nemen aan een gemeenschap van gelijkgestemden die de liefde voor taal en creativiteit delen. Deelnemers zullen niet alleen hun eigen poëtische vaardigheden ontwikkelen, maar ook geïnspireerd worden door de werken van anderen.

We moedigen lezers aan om deel te nemen aan deze workshop en hun ervaringen en creaties te delen op sociale media. Laat ons weten hoe deze workshop jouw kijk op poëzie heeft veranderd en welke nieuwe ideeën je hebt opgedaan!