woensdag, mei 22, 2024
HomeCultuurVan Nar tot Rebel in Scharpoord

Van Nar tot Rebel in Scharpoord

De klok tikt richting een avond vol hilariteit en onverwachte wendingen met Thomas Smith op zaterdag 18 november om 20 uur in Scharpoord. Deze stand-up comedian bekend om zijn rebelse stijl, neemt het podium om zijn eigen verantwoordelijkheden – en de lachwekkende pijn die ermee gepaard gaat – te onderzoeken. Smith, met zijn unieke kijk op persoonlijke miserie, belooft een show die zowel bevrijdend als verlichtend is.

Alsof hij een eeuw lang tegen een deur heeft geduwd om te ontdekken dat hij eigenlijk moest trekken, deelt Smith nu een epifanie die zijn leven heeft getransformeerd. Het publiek kan een avontuur verwachten door de kronkels van vakantieruzies, de diepten van zeilboot escapades, en de zoetheid van Melocakes tot de scherpe hoeken van wokecultuur en koppeltherapie.

Thomas Smith confronteert met eerlijkheid – soms hard, maar altijd met een doel. Hij nodigt het publiek uit om deel te nemen aan zijn aanval op conventies, belemmeringen en innerlijke demonen, en belooft – bijna altijd – de zaal net zo schoon achter te laten als hij haar vond.

Tickets zijn beschikbaar voor € 16, een kleine prijs voor een avond die je perceptie van komedie zou kunnen veranderen.