dinsdag, april 16, 2024
HomeCultuurBeleef een Magische Middag met "Botskop" in Cultuurcentrum Scharpoord - Een Unieke...

Beleef een Magische Middag met “Botskop” in Cultuurcentrum Scharpoord – Een Unieke Theaterervaring voor Jong & Oud in Knokke-Heist

Op zondag 24 maart 2024 transformeert het cultuurcentrum Scharpoord in Knokke-Heist tot een wonderlijke wereld waar pret en plezier centraal staan. De voorstelling “Botskop”, gebracht door de talentvolle acteurs Lander Severins en Thomas Van Caeneghem, belooft een unieke belevenis te worden voor kinderen vanaf 3 jaar en hun familie.

Wanneer Vrolijkheid en Mopperigheid Elkaar Ontmoeten

“Botskop” duikt in het leven van twee tegenpolen: Lander, wiens glimlach nooit lijkt te verdwijnen, zelfs niet bij de kleinste tegenslagen, en Thomas, voor wie een glimlach een zeldzaam goed is. Deze dynamiek vormt het hart van een voorstelling vol humor, muziek en poëzie, waarin grote emoties op een luchtige wijze worden verkend.

Een Magische Samensmelting van Talent

Het duo Severins en Van Caeneghem, reeds bekend van hun succesvolle herinterpretatie van “Akke Akke Tuut”, toont wederom hun chemie en spelplezier. Begeleid door Tom Ternest en Myrthe van Velden, en ondersteund door een samenwerking tussen SPINRAG, Schouwburg de Klap, en Grof Geschud, staat “Botskop” garant voor een kwalitatieve en ontroerende productie.

Praktische Informatie

  • Datum en Tijd: Zondag 24 maart 2024, 15:00 uur
  • Locatie: Cultuurcentrum Scharpoord, Knokke-Heist
  • Toegangsprijs: €8 per persoon

Dit is niet zomaar een kindervoorstelling; het is een ervaring waarbij jong en oud samen kunnen lachen, ontroeren en genieten van het moment. “Botskop” biedt een prachtige kans om de wereld van theater en cabaret op een toegankelijke manier te introduceren aan de jongsten onder ons, terwijl het ook een verrijkende ervaring belooft voor de volwassen begeleiders.

Unieke voorstelling

Voor de inwoners van Knokke-Heist biedt “Botskop” een uitgelezen kans om samen met hun kinderen of kleinkinderen een culturele namiddag te beleven, recht in het hart van hun gemeente. Het is een moment om de dagelijkse sleur te doorbreken en te genieten van lokale artistieke talenten die nationale erkenning verdienen.

Mis deze magische voorstelling niet en maak deel uit van een bijzondere middag die nog lang in het geheugen zal blijven hangen. Reserveer nu uw tickets en wees getuige van de magie die ontstaat wanneer grootse emoties op het toneel tot leven komen! Bestel hier jouw ticket