zondag, april 14, 2024
HomeCultuurQi Gong Beginnerscursus voor Alle Leeftijden in Cultuurcentrum - Schrijf Nu In!

Qi Gong Beginnerscursus voor Alle Leeftijden in Cultuurcentrum – Schrijf Nu In!

Het Cultuurcentrum biedt een unieke kans om kennis te maken met de Chinese traditionele kunst van Qi Gong. In zes ochtendsessies, geleid door expert Lieven Van Den Berghe, ontdek je de basis van deze heilzame praktijk. Qi Gong is een reeks van oefeningen die gericht zijn op het cultiveren en balanceren van je levensenergie of ‘Qi’. De term ‘Gong’ verwijst naar de toewijding aan het oefenen van deze technieken, die zowel de geest als het lichaam ten goede komen.

Voor Wie is de Cursus Bedoeld?

De cursus is speciaal ontworpen voor mensen die nieuw zijn in Qi Gong, inclusief degenen die minder mobiel zijn, en biedt een zachte introductie tot de basisbewegingen en concepten.

Wat Kun Je Verwachten?

De deelnemers zullen door de eenvoudige en rustige Qi Gong bewegingen leren hoe ze hun eigen energie kunnen herkennen en beheren. Dit heeft niet alleen een positieve impact op de fysieke gezondheid, maar het werkt ook als een effectieve anti-stresstherapie.

  • Data: Vrijdag 17 & 24 november en 1, 8, 15 en 22 december 2023
  • Tijd: Van 8.45 tot 10.15 uur
  • Locatie: Cultuurcentrum
  • Prijs: € 72 voor de gehele cursus
  • Cursuscode: 23ECU103

Met de nadruk op persoonlijke groei en welzijn, biedt deze cursus een waardevolle investering in je eigen gezondheid. Schrijf je in en ervaar de vele voordelen die Qi Gong te bieden heeft.