dinsdag, april 16, 2024
HomeCultuurVerwelkom de Lente in Knokke-Heist: Workshop Creatief met Bloemen voor Pasen bij...

Verwelkom de Lente in Knokke-Heist: Workshop Creatief met Bloemen voor Pasen bij Cultuurcentrum Scharpoord

Voor de inwoners van Knokke-Heist brengt de lente niet alleen zon en opbloeiende natuur, maar ook een unieke kans om creatief aan de slag te gaan met de schoonheid die het seizoen biedt. Cultuurcentrum Scharpoord, gelegen in het hart van jullie gemeente, heeft een speciale workshop opgezet die perfect aansluit bij de feestelijke sfeer van Pasen: “Creatief met Bloemen: Pasen”. Deze inspirerende sessie vindt plaats op dinsdag 26 maart 2024, van 19 tot 22 uur, en belooft een verrijkende ervaring te zijn voor iedereen die zijn huis wil opfleuren met een vleugje lente.

Onder leiding van Christine Barzeele, een ervaren lesgever van de bloemschikschool, krijgen deelnemers de kans om de kunst van het bloemschikken te leren. Christine’s deskundigheid zorgt ervoor dat je niet alleen met een prachtig bloemstuk naar huis gaat, maar ook met de kennis en vaardigheden om zelf creaties te maken voor elk seizoen. Het thema van de workshop, afgestemd op de lentetijd en Pasen, zorgt ervoor dat de bloemstukken die je maakt, perfect zullen passen in de sfeer van deze vrolijke tijd van het jaar.

Deelname aan de workshop kost € 58 per persoon, een investering die zich vertaalt in een avond vol creativiteit, gezelligheid en de voldoening van een zelfgemaakt bloemstuk dat je interieur zal verrijken. Dit is een uitgelezen kans voor de inwoners van Knokke-Heist om deel te nemen aan een lokale activiteit die niet alleen de gemeenschapszin bevordert, maar ook de creatieve geest voedt.