Home Cultuur WINGS III: Dit mag je niet missen

WINGS III: Dit mag je niet missen

0
728

Op donderdag 16 mei opent Cultuurcentrum Scharpoord in Knokke-Heist zijn deuren voor de derde editie van de jaarlijkse cultuuravond WINGS, een evenement dat hart en ziel verenigt in de strijd tegen kanker. WINGS III is niet zomaar een evenement; het is een avond vol muziek, verhalen, en gemeenschapszin, allemaal ten voordele van twee bijzondere projecten: Warm Nest en Pluszorg. Deze initiatieven hebben als doel de levenskwaliteit van oncologiepatiënten te verbeteren door middel van aanvullende activiteiten en therapieën.

Het is een avond waarop cultuur en zorg hand in hand gaan, geïnspireerd door de onwrikbare toewijding aan de ondersteuning van mensen die vechten tegen kanker. Dit jaar hebben we het genoegen om onze trouwe ambassadeurs, Ingeborg en Jean Bosco Safari, te verwelkomen. Voor het eerst zullen deze twee talentvolle artiesten hun krachten bundelen om u een unieke ervaring te bieden die zowel het hart als de ziel raakt. Het belooft een onvergetelijke avond te worden, gevuld met muziek, beleving, en persoonlijke verhalen die zowel ontroeren als inspireren.

Naast het artistieke programma, nodigen we alle gasten uit om de avond in stijl af te sluiten met een gezellige receptie en netwerkavond. Dit biedt een uitgelezen kans om in een ontspannen sfeer te netwerken, ideeën uit te wisselen en de banden met de gemeenschap te versterken, allemaal ter ondersteuning van een goed doel.

Inschrijven voor deze bijzondere avond is mogelijk via deze link. We moedigen iedereen aan om deel te nemen en bij te dragen aan dit warmhartige evenement, dat niet alleen een verschil maakt in de levens van oncologiepatiënten, maar ook een avond van culturele rijkdom en gemeenschappelijke verbinding belooft te worden.

Ze hopen van harte u op 16 mei te mogen verwelkomen voor een avond die cultuur, zorg en gemeenschap op een prachtige manier samenbrengt.

NO COMMENTS